Mindenmás

A szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ösön, Kecskemétnél (frissítve)

A szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ösön, Kecskemétnél, szombat délelőtt, írta meg az Útinform, de a kora reggeli órákban Hernádnál is volt egy baleset, szintén az M5-ösön.

Tájékoztatásuk szerint Kecskemét elkerülő szakaszán, a Budapest irányából, Szeged felé vezető oldalon egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A 90-es km-nél a külső sávot lezárták, félpályán haladhat a forgalom. Lassú haladás lehetséges.

HERNÁDNÁL IS VOLT EGY BALESET

A katasztrófavédelem információi szerint sajnos nem ez volt ma az első baleset az M5-ösön. A kora reggeli órákban egy kisteherautó és egy személygépkocsi volt érintett abban a balesetben, amely az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán történt, Hernád térségében, a 48-as kilométernél. A kistehergépkocsi az oldalára borult. Az esethez a dabasi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Útinform tájékoztatása szerint az 53-as jelű Örkény/Albertirsa csomópont után újra járható az autópálya, az 5 km-es torlódás feloszlóban van.

FRISSÍTVE: EGY EMBER ELHUNYT A HERNÁDI BALESETBEN

Az MTI információi szerint egy ember meghalt az M5-ös autópályán, Hernád térségében, amikor a Budapest felé vezető oldalon, a 48-as kilométernél egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki a helyszínen.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb