Kikapcs

Exkluzív interjút adott Szegeden Pokorny Lia: a mindig csinos és kedves művésznő újra teltház előtt lépett a szegedi közönség elé

A Szeged365 Family, hoztunk Nektek egy újabb exkluzív interjút: Pokorny Lia, a sokoldalú és tehetséges művésznő, a Napfény Műterem vendégeként a fellépés előtt nyilatkozott nekünk. Ha nem megy el teljesen a hangja pár éve, akkor lehet soha nem kezdett volna el énekelni.

Kevesen tudják, de a színpadon látható ragyogás és önbizalom mögött egy rendkívül érzékeny és mélyenszántó nő áll, aki imádja a zenét, de nem fél kimondani, hogy az élet nem mindig csak fényűző szépség. Lia elmesélte, hogy milyen volt amikor egyszer csak elment a hangja, és rendet tett az életében, ebben pedig az ének, a dallamok segítettek neki. 

A beszélgetés során kiderült, hogy Lia számára a művészet sokkal több, mint egyszerű szórakoztatás. A zene és a színészet által feszegeti az élet nagy kérdéseit, feldolgozza saját érzelmeit, és próbál meg kapcsolatot teremteni a közönséggel. Olyan ez, mint egy személyes vallomás, amit most veletek is megosztunk.

És természetesen beszéltünk az esti előadásról is, ahol az ugyancsak rendkívül csinos zongorista, Grósz Zsuzsanna kíséretében lépett a szegedi közönség elé. Pokorny Lia elárulta, hogy a választott dalok nemcsak a zenei tehetségét, de személyes történeteit és gondolatait is tükrözik. Az “I Got Rhythm” és “Embraceable You” mellett olyan magyar dalok is felcsendültek, mint “Engem a rumba döntöget romba” és “Isten veled, Budapest, te édes,” amelyek egy másik, mélyebb oldalát mutatják meg a művésznőnek.

Nem gyakran adódik lehetőség arra, hogy egy ennyire sokoldalú művésznőt ilyen közelről ismerhessünk meg. Ezzel az interjúval reméljük, hogy ti is közelebb kerültök Pokorny Lia titkosabb oldalához. Mutatjuk a beszélgetést, melynek végén az előadás első perceibe is bekukucskáltunk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb