Smart Szeged

50 féle ablak, 30-40-50% kedvezménnyel? Sima ügy, itt az SZ-PLAST Ablak outlet!

Építkezel? Felújítasz? Ebben az esetben bomba hírünk van: közel 50 féle ajtó és ablakszerkezetet kínál mélyen a piaci ár alatt az idén már 30 éve Szegeden gyártó SZ-PLAST Ablak, mint megtudtuk, akár 30-40-50% kedvezménnyel! Bár a promóció az “outlet” nevet viseli, a termékek nem tipikusan ezt a vonalat képviselik, sőt:

egytől egyig 0 km-es, tökéletes minőségű ablakszerkezetekről van szó, bármiféle szépséghibától mentesen.

“Oké, de hol az apró betűs rész?” – teszi fel a kérdést az ember fia. A válasz egy szimpla “sehol” mivel a szóban forgó nyílászárók szimplán visszamaradtak egy-egy rendelésből, az SZ-PLAST Ablak csapata pedig úgy döntött, egy helyre gyűjti ezeket és szemtelenül baráti áron dobja őket piacra.

Amíg a készlet tart,

tartja a sokszor hangoztatott marketing-rigmus, amelyet most tényleg érdemes komolyan venni: a promo pár napja indult el, de az ablakok már rohamosan fogynak.

A kínálatot árakkal és műszaki rajzokkal együtt mutatjuk, IDE és IDE kattintva is eléred az 50 tökéletes minőségű, német Trocal rendszerű ablakot. Nincs kedved tovább kattintani? Semmi gond, házhoz megy a PDF file, az alábbiakban a Szeged365 oldaláról is eléred:

Nyílászárót cserélnél, mielőbb? Új ajtóval-ablakkal csökkentenéd a hamarosan elszabaduló rezsiszámlád? Nem tudod, hogyan fogj neki? Itt a segítség:

SZ-PLAST Ablak™ – a mi ablakunk!

Online info: www.sz-plastablak.hu

Bemutatótermünk: Szeged, Külterület 4.

Info vonal: +36 (62) 549-329

Korábban írtuk az SZ-PLAST Ablakról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb