Smart Szeged

Ez aztán a gyorsaság: a múlt héten robbantották fel, de már két hónapon belül új víztornyot kaphat Mindszent

Október 10-én, látványosan, robbantásos módszerrel bontották le a víztornyot Mindszenten. Mint kiderült, a településen nem lustálkodnak, két héten belül megkezdődhet és két hónapon belül be is fejeződhet az új víztorony építése.

Erről a Rádió7 Közös Nevezőjében Zsótér Károly beszélt. A város polgármestere arról számolt be, hogy a legutóbbi szemlekor már csak a torony víztartály része maradt hátra a bontásból. A felrobbantott vas és betonszerkezetet újrahasznosításra szétválogatják. Hozzátette: ez várhatóan a jövő héten befejeződik, és a megtisztított munkaterületen rögtön elkezdődhet az új torony építése.

ACÉLVÁZAS VÍZTORONY ÉPÜL

„Az új munkaterületen azonnal elkezdődik az acélvázas víztoronyszerkezet építése, amely várhatóan két hónap alatt valósul meg. Így még az idén egy új víztorony fog állni, amely kiszolgálja azt a tűzi vízhálózatot, amely egy tűz esetén rendelkezésre kell, hogy álljon, és a lakóházak számára szükséges víznyomást biztosítja.”

Lemaradtál a robbantásról? Semmi baj, videókon mutatjuk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb