Mindenmás

Hátizsákot lopott az autóbuszon egy fiatal férfi, a szegedi rendőrök a Ti segítségéteket kérik az azonosításában

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a férfinak az azonosításában, aki hátizsákot lopott egy autóbuszon – tudtuk meg szerdán a rendőrségtől. A közlemény szerint lopás vétségének gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint az elkövető 2023. szeptember 11-én, a reggeli órákban elvitt egy hátizsákot a Szegedről Mórahalom irányába közlekedő, a Mars térről 8 óra 45 perckor induló autóbuszról. A biztonsági kamera felvételt készített a tettesről:

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről információja van, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16–22.)!

A névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as számán, a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívón.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb