Mindenmás

NE MARADJ LE RÓLA! Egyedi tetőmegoldások hihetetlen kedvezménnyel – Szegeden a Zengő Alföldnél!

Tetőfelújításba kezdenél? Ha teheted, kezd el most! Miért? Mert a Zengő Alföld és a Tondach közös akciójával elképesztő lehetőségek várnak rád, de siess, december 15-ig tart az ajánlat!

MIÉRT MOST ÉRDEMES TETŐT CSERÉLNI?  Ha valaha is fontolgattátok, hogy új tetőt szereltetnétek a házatokra, most érdemes cselekedni! A Zengő Alföld és a Tondach közös akciójában hihetetlen kedvezményeket kínálnak, legyen szó elegáns fekete, ellenálló FusionProtect vagy FusionColor, vagy akár a hagyományos kerámia tetőcserépről.

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI – NE MARADJATOK LE!

Az akció 2023. augusztus 24-től december 15-ig tart, tehát még van idő! A kupon beváltásához mindössze annyi a teendő, hogy kiválasztjátok a nektek tetsző Tondach tetőcserepet, és igénybe veszitek a kedvezményt. Egy egyszerű, de hatékony módszer arra, hogy a minőségi tetőcserepekből ne kelljen kompromisszumot kötni.

KEDVEZMÉNYEK, AMELYEKET NEM SZABAD KIHAAGYNI!

Különböző kuponok várják, hogy igénybe vegyétek őket! Ha például minimum 130 m2 Tondach Black Collection kerámia tetőcserepet vásároltok, 200 000 Ft értékű kedvezménykupont kaptok! Nem csak a pénztárcátoknak, de a házatoknak is jót tesztek!

EXTRA AJÁNLATOK: NE CSAK A TETŐN SPÓROLJ!

A lecserélt palatető elszállításához szükséges „big bag” zsákok ára mindössze 100,- Ft / zsák lehet. Egy remek lehetőség arra, hogy a felújítás minden szegmensében spóroljatok.

SIETNÉTEK, AZ IDŐ SZŰKÖS!

Ne felejtsétek el, az akció december 15-ig tart! Nézzétek meg a részleteket itt, és ha kérdéseitek vannak, a Zengő Alföld készséggel áll rendelkezésetekre!

ELÉRHETŐSÉGEK ÉS TOVÁBBI INFÓK

Zengő Alföld Kft.
6726 Szeged, Szőregi út 46-50.
Email: [email protected]
Telefon: +36 62 541-930
Nyitva: H-P: 7:30-16:00, SZ: 7:30-17:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb