Sport

Meglátogattuk a Fontanus Egészségközpontot, ahol a szegedi kutatók fejlesztései és eredményei azonnal elérhetők minden szegedi számára! Exkluzív interjú Dr. Bajzik Évával! (videó)

Szeged városában található egy olyan hely, ahol az egészség nem csak egy szó, hanem életforma. Az egészség a test folyamatosan változó egyensúlya, amikor harmóniában van a test és a gondolatok,  a mozgás és pihenés. A Fontanus kutatóközpont szakemberei nagy figyelmet fordítanak arra, hogy hogyan lehet megőrizni az egészséget, vagy visszaállítani azt, ha felborult az egyensúly. A kutatások eredményei pedig elérhetőek minden szegedi számára az Egészségközpontban!

A Fontanus szakemberei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az egészségmegőrzés, rehabilitáció és egészségfejlesztés területén. A Fontanus széleskörű szolgáltatásokat kínál, többek között mozgásszervi állapotfelmérést, táplálkozási tanácsadást, és egyéni edzéstervek készítését is. Az árak is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót.

FILOZÓFIA ÉS EGÉSZSÉG

Az Egészségközpontban nemcsak a testi, a mentális egészség is fontos – hiszen a kettő nem választható külön egymástól. Sportolóknak és nem sportolóknak egyaránt elérhető, speciális, a filozófia eszközeit is felsorakoztató szolgáltatások segítenek abban, hogy jobban megértsük a testünkkel való kapcsolatunkat, önmagunkat, a szerepünket a világban. Mindez nemcsak az egyensúly megőrzéséhez, a hatékonyabb rehabilitációhoz kiváló eszköz, de jobb sportteljesítményt, jobb életminőséget is eredményezhet.  

Legyünk őszinték: az egészség mindenkinek fontos. A görbe hát, a sok irodai munka, vagy esetleg egy sérülés utáni mozgásszervi rehabilitáció során a legmodernebb kutatások alapján sokkal gyorsabb lehet a gyógyulás. Rendkívül izgalmas, és egyben büszkeség nekünk szegedieknek is, hogy elérhető közelségben, első kézből tapasztalhatjuk meg a modern kutatások eredményeit.

Öröm volt számunkra meglátogatni ezt az intézményt, ahol Dr. Bajzik Éva mozgásszervi rehabilitációs szakorvos és manuálterapeuta vezetett végig minket. Dr. Bajzik Éva amellett, hogy több kutatásban is kiemelt szerepet tölt be, 15 éve foglalkozik emberekkel, akik főként mozgásszervi panaszokkal érkeznek hozzá.

Kíváncsi vagy a Fontanus Egészségközpontban folyó munkára? Nézd meg a videót, és hívd őket még ma!

ELÉRHETŐSÉGEK
Szeged, Vadász utca 2/B
+36 30 709 4402
[email protected]
Fontanus Egészségközpont honlapja

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb