Kikapcs

Neked kacat? Másnak kincs! – novemberben visszatér a Mars téri használtcikk-börze

November 12-én, 8.00-13.00 óra között folytatódik a Mars téri használtcikk-börze, jelentette be közösségi oldalán az SZVP – Szegedi Városkép és Piac.

Október 15-én nagy sikerrel rajtolt el a Mars téren az első használtcikk börze, ahol gazdát cserélhettek a megunt, de még használható otthoni kacatok. A sikeren felbuzdulva pedig nem maradhat el a folytatás sem, november 12-én folytatódik az otthoni kincsek csereberéje, jön a második Mars téri használtcikk-börze.

Mint kiemelték, mindenkit várnak, akiknek van otthon pár korábban nagy becsben tartott, de már fölöslegessé vált, jó állapotban lévő ruhája, cipője, esetleg műszaki cikke, könyve, képregénye, hanglemeze, konyhai eszköze. “Igazi családi programot kínálunk erre a napra, hiszen a megszokott piaci nyüzsgés mellé érkezik a vásári hangulat, ahol kedvedre válogathatsz mások megunt használati tárgyai, ruhái vagy csecsebecséi között” – írták a szervezők.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: SZVP – Szegedi Városkép és Piac FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb