Sport

Még csak most kezdődött a szezon, de a Bodrogi Bau-Szeged Squash SE fiataljai máris remekelnek

Még csak most kezdődött a szezon, de a Bodrogi Bau – Szeged Squash SE három fiatal játékosa máris szállította a szebbnél szebb eredményeket. Először Pozsonyban mérettette meg magát Matuszka Marcell és Komlódi Regő. Az idei első nemzetközi junior squash versenyen Marci a 17 év alattiak között szerzett aranyérmet. Regő egy korosztállyal feljebb nyerte meg a versenyt – tájékoztatta szerkesztőségünket a szegedi csapat.

Mint kiemelték, ezt követően Komlódi Regő Malmö városába utazott, a Nordic Junior Openre. Azt kell tudni, hogy ez már egy magas kategóriájú verseny, úgynevezett “SS” (Super Series). Egy nagyon erős mezőnyben sikerült 4 győzelemmel és 1 vereséggel zárni, ezzel 17. helyezést érte el. Összességében picit elégedetlenek voltak, mert az egyetlen vereséget a 16-ba jutásért szenvedte el Regő, a későbbi tornagyőztes ellen.

ÚJRA RENDEZTEK NEMZETKÖZI SQUASH VERSENYT HAZÁNKBAN

Ezek után sem volt megállás, a következő héten már a Hungarian Junior Open következett. Négy év után így újra rendeztek nemzetközi squash versenyt Magyarországon is. Ide három játékossal érkezett a Bodrogi Bau – Szeged Squash SE: Braun Norberttel, Matuszka Marcellal, és Komlódi Regővel. Végül a srácok a következő helyezéseket érték el:

  • Norbi 12. hely
  • Marci 4. hely
  • Regő 1. hely.

A legutóbbi hétvégén pedig egy felnőtt C kategóriás versenyt rendeztek meg, szintén Budapesten. Jeszenszki Zoltán (20) magabiztosan hozta a mérkőzéseit, ezáltal felállhatott a dobogó legfelső fokára. “Nagyon büszkék vagyunk a játékosainkra, abszolút érezhető a nyári felkészülés eredménye! Bízunk a fiatal játékosainkban, övéké a jövő!” – zárta közleményét a szegedi egyesület.

Gratulálunk a fiúknak az elért eredményekhez!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb