Kikapcs

“TESIS BULI GIRL POWER: Újra együtt, újra Hungi Vigadó! – Október 25-én a Hungiban!”

A TESIS BULI csapata idén sem hagyja cserben az egyetemistákat és fiatalokat. Ok­tó­ber 25-én, szerdán egy olyan este vár mindenkit a Hun­gi Viga­dó­ban, ami­ről még az unoká­id­nak is mesélni fogsz. Csajoknak ingyenes a belépő 23:30-ig, és rengeteg nyeremény is várja azokat, akik időben érkeznek. Egy este, amit kár lenne kihagyni!

Az est hangulatfokozója, a Bulanga lesz, amit éjfélig “1-et fizet, 2-t kap” akcióban fogyaszthattok. Szexi csajok, dögös pasik, és a kedvenc zenéid a DJ pult mögül – egy este, ami minden igényt kielégít. Lányok, figyelem! Ha 23:30 előtt érkeztek, a belépő ingyenes. És nem csak ez: a TESIS BULI garantáltan gondoskodik róla, hogy a lányok is jól érezzék magukat a buliban. Ne hagyjátok ki!

LENNARD & JOERJUNIOR & G3RIX
A három szexi Dj ma este Szegeden a Hungiban csapatják a TESIS BULI-n. Abban biztosak vagyunk, hogy lányokban, tombolásban és BULANGÁBAN nem lesz hiány!

Nyeremények és játékok:
TESIS BULI ebben az évben is megszórja a bulizókat nyereményekkel, mert brutálisan jó hangulatban találhatsz igazán jó barátokra: ha a 100. belépő vagy, 100 db Bulangát nyerhetsz! De ez még nem minden: ha megosztod az eseményt a Facebookon, és meghívsz rá legalább 10 ismerőst, 3 kör Bulangát is nyerhetsz. 

További információk és időpont:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb