MindenmásNem kategorizált

Balance² kamaszoknak Szegeden: az egyensúly új dimenziója!

Szeged, a tudomány városa most egy új, izgalmas lehetőséget kínál a fiatalok számára, hogy felfedezzék a test és elme harmonikus egensúlyát a Balance² program keretében.

Mindig elképesztően büszkék vagyunk, amikor szegedi találmányokról, felfedezésekről írhatunk. Szegedi szívünknek pedig külön hab a tortán, ha a tudományos felfedezéseket azonnal a szegediek szolgálatába tudják állítani. Most erről szól a történetünk: a Balance² nem csupán edzés, hanem mozgásterápia. A Fontanus csapatának tagjai, Török-Szabó Balázs, Hacker Péter és Dr. Bajzik Éva a Balance² módszerrel olyan közösségi és egyéni fejlődési lehetőséget hoztak létre, ahol a mozgást a tudatossággal ötvözik. A Balance2 kifejezetten kamaszoknak szóló programja abban segít a fiataloknak, hogy jobb kapcsolatba kerüljenek a testükkel, miközben fejlődik a fizikai állóképességük és koordinációs képességeik is.

A szegedi Kamasz Balance²: úttörő mozgásforma a fiataloknak

Szegeden a Kamasz Balance² kifejezetten a kamaszokra lett szabva. A programban a fiatalok a saját korosztályukkal edzhetnek együtt, olyan környezetben, ahol a versenyzés helyett a közösségi élmény és a személyes fejlődés áll a középpontban. A szegedi kamaszok itt megtanulhatják, hogy a mozgás örömteli és felszabadító lehet, és nem csupán a teljesítményről szól.

Az edzések: lépésről lépésre az egyensúly felé

A Kamasz Balance² alkalmakon a kamaszok biztonságos környezetben ismerkedhetnek meg a mozgás és az egészséges életmód örömeivel. A Balance² edzésekre a Fontanus Egészségközpontban, a Vadász utca 2/b-ben várnak szeretettel. Heti kétszer, kedden és csütörtökön 16:00-tól vannak most is az órák. A programban a fiatalok megismerkednek a mozgásterápiás edzésmódszer alapjaival, és lépésről lépésre haladva építik fel a saját egyensúlyukat. 

Összeszedtük, hogy miben segít:

  • erősíti a tartóizmokat
  • erősíti az ízületek körüli izmokat, így növelve azok terhelhetőségét
  • nyújtja az izmokat és inakat, erősíti a szalagokat
  • fejleszti az egyensúlyt, javítja a térérzékelést
  • fejleszti a folyamatos mozgások kivitelezését
  • az összetett mozgásokon keresztül fejleszti az agy különböző területei
  • közötti idegi kapcsolatokat
  • ezáltal fejlődnek a kognitív képességek is
  • segít az anyagcsere egyensúlyának kialakításában
  • elősegíti a hormonrendszer egyensúlyát
  • az immunrendszer is elmozdul az egyensúly irányába

Jelentkezés és További Információ

Szeretnél részt venni a programban, vagy további információt szeretnél kapni? Hívd Vető-Szabó Gabriellát a 06 70 944 6125-ös telefonszámon, vagy látogass el a Fontanus Egészségközpontba!

6721 Szeged, Vadász u. 2/b
[email protected]
facebook.com/Fontanus
You Tube

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb