MindenmásVideo365

Új lakásra, megfelelő életszínvonalra vágysz Szegeden? A Renterest.hu szakértőjével, Szandrával bekukucskáltunk az otthonbérletes lakásokba: gyönyörűek! (Videó)

Papp Szandrával, a Renterest szakértőjével felfedeztük a Cédrus Liget legújabb, geotermikus lakásait. Kiderült, milyen gyorsan lehet itt új otthonra lelni, és lokálpatrióta szívünk is nagyot dobbant: a geotermikus fűtés nem szennyezi Szeged levegőjét, és a kilátás is gyönyörű a lakásokból: mutatjuk! 

SZEGED, A VÁROS, AHOL A JÖVŐ ÉPÜL

Szeged, a város, ahol a jövő épül! De mi van, ha még nincs is otthonod? A Cédrus Ligetben még maradtak álomlakások, amikbe akár már holnap beköltözhetsz! Papp Szandrával, a Renterest szakértőjével jártuk végig a lehetőségeket. Ha kérdésed van, vagy nem tudod, hogyan is működik az otthonbérlés, Szandra a te embered. Írj a Renterest elérhetőségein keresztül, és garantáltan 24 órán belül visszahív! Nem csak szakértő, de egy igazi lokálpatrióta is, aki tisztában van a város adta lehetőségekkel.

GEOTERMIKUS CSODA A CÉDRUS LIGETBEN

A Cédrus Ligetben mindenki megtalálja a számítását. Legyen szó egyedülállókról, párokról vagy családokról, itt mindenki otthonra lel. A lakások teljesen bútorozottak és gépesítettek, sőt, még a hűtés-fűtés is geotermikus. “Béreljen lakást a Renterest-től és élvezze gondtalanul új otthonát!” Szlogen mélyére is néztünk: a csomag tartalmazza a bútorozást, gépesítést, hűtés-fűtést, karbantartást és még az adminisztratív terheket is. Épületfelügyelet? Van. Ha a kiválasztott lakás megtetszik, költözés szinte azonnal? Természetesen.

VÁLASZTHATÓ LAKÁSTÍPUSOK ÉS ÁRAK

  • Compact: 1 hálószoba (60-70 m²), 220 000 Ft-tól
  • Comfort: 2 hálószoba / 1 hálószoba + dolgozó (65-100 m²), 245 000 Ft-tól
  • Családi: 2+ hálószoba (100+ m²), 350 000 Ft-tól

Minden lakástípus teljesen bútorozott és függönyözött, konyhai berendezésekkel, TV-vel, mosógéppel, riasztóval, tűzjelzővel, légkondicionálóval és padlófűtéssel. Épületfelügyelet, mélygarázs, bevásárlóközpont, bisztró és fitness terem is rendelkezésre áll.

NE MARADJ LE: A KÍNÁLAT FOGY!
Ne feledd, a kínálat korlátozott, és aki előbb jön, az előbb kap! A Cédrus Ligetben már most is sokan élnek, és a lakások gyorsan fogynak. Ha te is szeretnél egy vadiúj, geotermikus lakásban élni, ne habozz! KATT IDE A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT: www.renterest.hu

LÁSD A VALÓSÁGOT

Kíváncsi vagy a részletekre? Kattints ide, és nézd meg a videót, ahol Papp Szandra és Kiss Balázs Imre kollégánk bemutatják a lakásokat. Ne maradj le, mert a lehetőségek gyorsan fogynak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb