Mindenmás

Idős hölgyet “találtak” az éjjel Tápén, nem tudta megmondani a nevét sem, a hozzátartozóit keresik

“Ma éjjel munkából hazafelé jövet, hajnali egy környékén “találtam” egy idős hölgyet az út szélén” – kezdte posztját az egyik tag a Facebook tápéi csoportjában. Mint a posztból kiderül, az idős hölgy nem tudta megmondani sem a nevét, sem azt, hogy hol lakik.

A Minden, ami Szeged! csoportban is megjelenő poszt szerint a “megtaláló” értesítette a mentőket, akik kórházba szállították az idős, körülbelül 80 éves nénit. A posztoló hozzátette, szerencsére a néninek sérülése nem volt.

Mint írta, az idős hölgynek rövid, ősz haja van, alacsony, vékony testalkatú. Drapp színű, rövid ujjú pólót viselt, sötét nadrággal. Beszámolója szerint a néni zoknit viselt, nem volt rajta cipő. Segítője a Budai Nagy Antal utca 59 szám környékén találkozott össze vele.

“Ha valaki tudja, ki ő, hol lakik, és kik a rokonai, szóljon nekik legyen szíves, hogy a kórházban találják a hölgyet” – hangzott a kérés a posztban.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb