GasztroVideo365

Fullos street food szénhidrátmentesen? Lehetséges, méghozzá az Update Belvárosban, Szeged szívében

Nem vész el, csak átalakul – igaz ez az Update üzletre is, amely egy év szünetet követően megújult kínálattal, azonban a megszokott ízekkel és alakbarát finomságokkal nyitott újra Szeged belvárosában, a Mérey utca 6. szám alatt. Nem kell, hogy lemondj a “hambiról” és egyéb kedvenc, street food ételeidről, hisz szénhidrát csökkentett verzióban magaddal viheted a helyes kis üzletből – tudtuk meg Barna Péterné Betti területi vezetőtől.

“…MOST TALÁLTUNK RÁ ERRE A GYÖNGYSZEMRE”

Sokunknak hiányzott a belvárosi Update üzlet, az idei ősz azonban elhozta az újranyitást, bűntudat nélkül adhatjátok át magatokat a gasztronómiai élvezeteknek a Mérey utca 6. szám alatt, Szeged belvárosában, egy igazi kis gyöngyszem helyiségben, amely folyamatosan szépül az Update csapat keze munkájának köszönhetően. Az eddigi boltokat a már jól ismert termékekkel-egy a Norbi Lowcarb Zrt.-től teljesen különálló, független cég az Update Market Zrt. viszi tovább. A cég küldetése a jelenlegi termékpaletta kibővítése, méghozzá prémium minőségű választékkal.

“NAGYON SOK DIÉTÁZÓ VAN, NAGYON SOK ÉRZÉKENY EMBER VAN”

A termékek előállításánál elsődleges szempont, hogy szénhidrát tartalmukat csökkentsék, így mind diétázók, mind cukorbetegek számára kiváló alternatívát nyújtanak a gasztronómia minden területén, legyen szó főzésről, sütésről, édes-vagy sós ételek készítéséről. Nem kell lemondanunk kedvenc süteményeinkről, de még a pizzáról és a hamburgerről sem, hisz csak egy kis kreativitásra és az Update termékekre van szükség ahhoz, hogy egészséges, szénhidrát csökkentett verzióban készíthessük el ételeinket, megváltoztatva ezzel az életmódunkat. Óriási készületek folynak, hisz körülbelül 200-300 új termékkel fogja megörvendeztetni vásárlóit az üzletlánc hamarosan.

“52 KILOGRAMMOT FOGYTAM EZEKKEL A TERMÉKEKKEL”

Betti személyes története is egy sikersztori, teljes életmódváltást követően 52 kilogramm súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia az Update alapanyagoknak, termékeknek köszönhetően, sőt, a pénztárcája is meghálálta hosszú távon. Fit burger, dupla húsos “hambi”, szénhidrát csökkentett tortilla tekercs, wrap, lepény több fajta ízben…csak elöljáróban néhány finomság, amelyektől máris összeszalad a nyál a szánkban, azonban Szeged belvárosában mindezt ki is próbálhatod.

Kezdd el még ma az életmódváltást, hidd el, a tested-lelked meghálálja, kíváncsiak vagyunk, hogy neked melyik lesz a kedvenc terméked?

Operatőr: Lénárt Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb