Sport

Ma is sokan voltunk a Szent Gellért Fórumban: közel 3500-an szurkoltunk

A Magyar Kupában léptek pályára a szegediek, ahol az első osztályban játszó Kecskemét csapatátr fogadtuk. Jó iramban játszottak a srácaink, a közönség mind két oldalon sportszerűen szurkolt. Végül a Kecskemét nyert 1-0-ra.

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójában a Szent Gellért Fórum adott otthont az alföldi rangadónak. A hétköznap esti időpont ellenére is több mint 3000 néző szorított a lelátókon, és a találkozó egyperces gyászszünettel kezdődött. Dávid Szaniszlára emlékeztünk: az 1956-os forradalom és szabadságharc túlélőjére, a szegedi és megyei futball kiemelkedő szakemberére, a szegedi futball legelhivatottabb szurkolójára.

A mérkőzés elején a Kecskemét volt az aktívabb, de aztán átvettük az irányítást. Gyors oldalváltások, kulturált labdatartás – de a gól elmaradt. A Kecskemét azonban nem hagyta annyiban: az első félidő utolsó pillanataiban Ilyinbor Patrik góljával megszerezték a vezetést. Egy gól, ami sokat számított.

A második félidőben minden követ megmozgattunk az egyenlítés érdekében. Doncsecz Levente, a csereként beálló játékosunk, többször is veszélyeztetett, de a bíró nem ítélt büntetőt. A Kecskemét végül megtartotta az előnyt, és ezzel továbbjutott a legjobb 16 közé.

A vereség ellenére büszkék vagyunk csapatunkra és Alekszandar Sztevanovics vezetőedzőre. A következő kihívás már a bajnokságban vár ránk, vasárnap hazai pályán a Budafok ellen. A Szeged365 Family továbbra is ott lesz a lelátón, és biztosak vagyunk benne, hogy a csapat is ott lesz a pályán: szívvel-lélekkel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb