Kikapcs

Stresszoldó Menü?! – Dr. Bugris Valéria exkluzív előadása érkezik Szegedre az Essentiale-ban

Ha érdekel, mit gondol az étkezésről egy elismert kutató, életmód- és táplálkozási tanácsadó, aki Oxfordban is tanított, vagy érdekel, hogyan függ össze az étkezés és a mindennapi stressz kezelése, akkor most a legjobb helyen vagy! Az Essentiale-ban november 9-én exkluzív előadás vár Rád!

Ezen az egyedülálló eseményen Dr. Bugris Valéria, a ValidFood alapítója és funkcionális táplálkozás szakértője, bemutatót tart az egészséges étkezésről. Valéria megosztja személyes tapasztalatait és életútját, valamint részletesen elmagyarázza, mit is jelent a “funkcionális táplálkozás”. Valira egyébként még tudtok szavazni a Legszegedibb Gyógyítók szavazásunkon! Ezen túlmenően lerántja a leplet arról, hogy mi inspirálta őt az Essentiale ebéd menüjének kialakításában és megalkotásában.

Ezen a héten olyan finomságokkal találkozhattok a fent említett funkcionális menü részeként, mint a lilakáposzta-krémleves, aszalt paradicsomos csirkemell rizzsel, vagy tikka massala. Ezekhez a különleges menükhöz érdemes egy-egy desszertet is választani, aminek a kiválasztásában szívesen segítenek az Essentiale munkatársai. A menüt természetesen házhoz szállítással is kérhetitek.

A november 9-i esemény során értékes tudást szerezhetsz, akár vannak, akár nincsenek egészségügyi problémáid. Valéria bevezet a funkcionális táplálkozás világába, és segít megtalálni a helyes irányt az egészséges életmód terén. Az esemény résztvevői számára elérhetővé válik egy személyes, ingyenes szakmai konzultáció is, ahol konkrét kérdésekre kaphatnak választ.

Az esemény részletei:

  • Dátum: 2023. november 9.
  • Időpont: 18:00 – 20:00
  • Helyszín: Essentiale, Vitéz utca 4.
  • Jegyár: 6000 Ft (a jegy tartalmazza a belépést és néhány finom meglepetést)

Jelentkezés e-mailben az alábbi címen: [email protected]

Ez az esemény egyedülálló lehetőség arra, hogy megismerd Dr. Valéria Bugris értékes tapasztalatait és szakértelmét az egészséges étkezés terén. Ne habozz, hiszen a helyek száma limitált, és a jelentkezések sorrendjében fogynak. Fedezzük fel az egészséges étkezés és a stresszoldás összefüggéseit!

Elérhetőségek:
Essentiale
Szeged, Vitéz utca 4.
+36 30 512 1757

[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb