Szegedi Arcok

Reptér, lobog a szélben a légzsák! Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát látták helikopterezni Szegeden

Mészáros Lőrinc és szegedi felesége, Várkonyi Andrea szombat délelőtt a szegedi repülőtéren szállt ki egy fekete helikopterből – írta a Telex, akik hozzátették, hogy az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérgépet két sötétített üvegű Mercedes, egy kisbusz és egy szedán várta.

Egy helyszínen tartózkodó külföldi vendég azt nyilatkozta a lapnak, hogy négy embert láttak a Merdecesbe beszállni, két férfit és két nőt. Egyikük megerősítette, hogy Várkonyi Andreát látta. A gép a Telex szerint egy Agusta A109SP Da Vinci volt, az osztrák Glock Aviation kötelékéből.

A páros gyakori vendég mifelénk, egyrészt ugye, Várkonyi Andrea Szegeden született, 1993-ban érettségizett a Deák Ferenc Gimnáziumban, egyetemi tanulmányai alatt a Szegedi Kábel Televíziónál vezetett műsorokat 2000-ig, diplomát a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett, 2000–2001-ben pedig belgyógyász rezidensként dolgozott a Szegedi I. számú Belklinikán, másrészt pedig pont idén tavasszal spottingolták őket a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium ballagásán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb