Smart Szeged

Tudtad, hogy a “Mesterséges intelligencia” lett 2023 szava? Szeged pedig IT főváros lesz novemberben, jön újra a SZEBIT!

Amikor a mesterséges intelligencia (MI) kerül szóba, már nem csak a jövő zenéjét halljuk, hanem a jelen dallamait is. A Collins Dictionary által az év szavának választott kifejezés tökéletesen illeszkedik a SZEBIT rendezvényünkhöz, ahol a technológiai újítások és az IT megoldások kerülnek a reflektorfénybe.

Szeged városa ebben az évben a SZEBIT rendezvénynek köszönhetően az ország IT fővárosává avanzsál, ahol a legújabb MI megoldások kerülnek bemutatásra. Tavaly is kint voltunk a rendezvényen, és idén sem hagyhatjuk ki! A mesterséges intelligencia már nem csak a tudományos fantasztikumok világában létezik, hanem a mindennapi életünk részévé vált, így egyértelműen az idei SZEBIT zászlójára is ez került: MESTERSÉGES INTELLIGENCIA.

INNOVÁCIÓ ÉS HALADÁS

A SZEBIT rendezvényen a PC Trade Systems Kft. által bemutatott legújabb tech- nológiai fejlesztések nemcsak hogy a mesterséges intelligencia terén mutatnak új irányokat, hanem Szeged városának is lehetőséget adnak, hogy az IT területén élen járjon. A mesterséges intelligencia nem csak a technológiai fejlődésről szól, hanem a közösségi élményről is. A SZEBIT rendezvény egy olyan találkozóhely, ahol a szakértők és a technológia iránt lelkesedő közönség egyaránt megoszthatja tapasztalatait és tudását. Mindezt pedig ingyenesen élhetjük át: november 23-án a TIK-ben.

A JÖVŐ MÁR A KAPUNKBAN VAN

Ez lehetne egy elcsépelt gondolat is, de most mi is érezzük ez kézközebbe kerül no- vember 23-án Szegeden. Városunk mindig is büszke volt arra, hogy IT szegmensben élen jár, és külön büszkeség, hogy a PC TRADE SYSTEMS 5. alkalommal szervezi meg a SZEBIT-et. A workshopokra érdemes előregisztrálni, ami ugyancsak ingyenes, de korlátozott helyek vannak, és kötelező előregisztrálni. A SZEBIT rendezvény és a mesterséges intelligencia szoros kapcsolata tökéletes példája annak, hogy Szeged városa nemcsak hogy lépést tart a korral, hanem aktívan formálja is azt. A tech- nológiai fejlődés és az MI iránti lelkesedés itt, Szegeden találkozik, ahol a jövő már a mai napon kezdődik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb