Szegedi ArcokVideo365

Vitamin Szalonok, mindenütt: többé az újszegedieknek sem kell nélkülözniük Szeged kedvenc zöldség-gyümölcs hálózatát

Őszi napfény, finom falatok, zamatos kávék, nomeg a Vitamin Szalon jól megszokott kínálata, kiegészülve a Lipóti Pékség finomságaival – írnánk, ha egyetlen mondatban kellene összefoglalnunk a Derkovits fasor 17 alatt megnyílt, vadonatúj Vitamin Szalon ars poeticáját. A kedd reggel – rögtön telt házzal – elindult újdonság egy helycserés manőver eredménye: a Gesztenyeligetben éveken át virágzó tortás vállalkozás elköltözött, a helyükre pedig együtt költözött be a közismert szegedi  zöldség-gyümölcs üzletlánc, karöltve a város hetedik Lipóti Pékségével.

Heteken át, gőzerővel zajlottak a munkálatok a  Lipóti Pékség és Vitamin Szalon új, közös újszegedi üzletében, amely egy közös debütálás helyszíne lett kedd reggel.

Lipótiból ez a hetedik, Vitamin Szalonból pedig az ötödik, a többi négy az alábbi helyeken várja a szegedieket:

  • a Tímár utcában,
  • a Szentháromság utcában,
  • az Algyői úton,
  • és még egy, a jó öreg Török utcában.

A Derkovits fasor 17. alatti pékségben a friss pékáru a főszereplő, a Vitamin Szalonban pedig a friss gyümölcs, zöldség, valamint a helyben facsart, vitamindús, mindenmentes préslé a sztár, a jól megszokott hangulatban, minőségben, ahogy azt a tősgyökeres szegedi vállalkozástól megszokhattuk.

A megnyitón Peregi Dóri és Galyas Richárd kollégáink ugrottak el egy friss kávéra és egy jóízű interjúra, melyet az alábbi videóban találsz:

  • Vitamin Szalon + Lipóti Pékség
  • Szeged, Derkovits fasor 17
  • Hétfőtől péntekig: 6:30 – 19:00
  • Szombaton és vasárnap: 7:00 – 15:00

Parkolási Szeged365 tipp: az üzlet előtti parkolóban törzsvásárlói kártyád segítségével le tudsz parkolni, amennyiben még nem foglaltak az erre kijelölt parkoló helyek. Tábla jelzi számodra, hogy hová tudsz parkolni, ha üzletünkbe érkezel vásárlóként. Javasoljuk, hogy parkoló hiányában állj meg a kis stadionnál, hogy az utca forgalmát ne zavard.

Riporter: Peregi Dóra

Operatőr: Galyas Richárd

Fotós: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb