Sport

A Mizo gyémántfokozatú támogatóként segíti a Pick-Szeged csapatát: az együttműködést látványos fényfestéses animációval köszöntik a Reök-palotánál

Készen áll a Veszprém elleni szombati rangadóra az OTP Bank-Pick Szeged – jelentette ki Bánhidi Bence, a csapat válogatott kézilabdázója pénteken Szegeden. A csapatkapitány a klub és a Mizo szponzorációs megállapodását bejelentő sajtótájékoztatón elmondta, a Szeged-Veszprém összecsapás mindig presztízscsatát jelent, a Tisza-parti együttes teljesen felkészülten várja a nagy küzdelmet. Az együttműködést pedig látványos fényfestéses animációval köszöntik, amely péntek estétől vasárnap estig látható a szegedi Reök-palotánál.

A játékos szerint a hazai pálya és a szurkolók nagy előnyt jelentenek a csapat számára, nélkülük teljesen más lenne a mérkőzés, ezért számít a drukkerek támogatására. A végeredmény szempontjából kulcsfontosságú lehet, hogy a szegedi játékosok, ahogy korábban is, csapatként küzdjenek egymásért – tette hozzá.

ÁTADJÁK A JÓ TANULÓ, JÓ SPORTOLÓ ELISMERÉSEKET

Kiss Bence, az OTP Bank-Pick Szeged cégvezetője kiélezett mérkőzésre, nagyon kemény csatára számít lényegében telt ház előtt. A szakember hangsúlyozta, a klub fontosnak tartja a kettős életpályamodellt, ezért a hét és fél ezer szurkoló jelenlétében díjazzák azokat a csapat akadémiájára járó fiatal sportolókat, akik tanulmányaikban is kiemelkedőt nyújtanak, és átadják a Jó tanuló, jó sportoló elismeréseket.

A mérkőzés előtt köszöntik a klub eddigi legsikeresebb edzőjét, Juan Carlos Pastort, akinek portréja felkerül a hírességek falára.

FÉNYFESTÉSSEL KÖSZÖNTIK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST

Harcsa Beáta, a Bonafarm tejágazati stratégiai és marketing igazgatója bejelentette, a Mizo ősztől gyémántfokozatú támogatóként segíti a szegedi kézilabdaklubot. Mint mondta, a cég húsz éve van jelen a városban, négy üzeme közül a szegedi a legnagyobb, amely Kelet- Közép-Európa egyik legjelentősebb tejfeldolgozója. A cég mintegy 1300 munkavállalója közül hatszázan dolgoznak a szegedi üzemben, közülük sokan a Szeged szurkolói. Harcsa Beáta hangsúlyozta, a “kékek” szenvedélyes szurkolótábora szerves közösséget alkot, melyhez örömmel csatlakozott a Mizo. Az együttműködést látványos fényfestéses animációval köszöntik, amely péntek estétől vasárnap estig látható a szegedi Reök-palotánál – mondta.

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb