Kikapcs

Hamarosan fényárban fog úszni Szeged főutcája: nagy örömünkre, szerkesztőségünk előtt is felszerelték a 10 kilométer hosszú fényfüzért a Kárász utcán

Mint korábban megírtuk, Szeged már kezd ünnepi köntösbe öltözni, a Kárász utcán is a napvitorlák helyét szép lassan felváltja a karácsonyi fényfüzér. Az ünnepi izzósort hétfőn kezdték el felszerelni a szakemberek, mellyel láthatóan szépen haladnak, nagy örömünkre, pénteken már pont szerkesztőségünk előtt kapta meg díszítését városunk sétáló utcája.

10 KILOMÉTER HOSSZÚ FÉNYFÜZÉR VILÁGÍTJA BE A KÁRÁSZ UTCÁT

Mint Botka László polgármester közösségi oldalán beszámolt róla, 10 kilométer hosszú karácsonyi égősorral díszítik fel Szeged főutcáját. A vadonatúj fényfüzér a napvitorlák tartóelemeire kerül kihelyezésre. Az előkészületeket látva teljes fényárban fog úszni hamarosan a Kárász utca, az pedig külön öröm számunkra, hogy pont szerkesztőségünk előtt gyönyörködhetünk majd a csodálatos látványban.

DECEMBER ELEJÉN INDUL A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK, AKKOR GYÚLNAK FEL A FÉNYEK IS

Az idei évben december 3-ára esik advent első vasárnapja, december elsején pedig indul a Szegedi Karácsonyi Hetek. Ekkor láthatjuk majd először az új fényeket is Szegeden. Rudi, a kedvenc gímszarvasunk helye már elkészült, pakolják fel a fényeket, sőt, az óriáskerék is már áll a Dóm téren.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

A fotókat nagyon köszönjük Olvasóinknak, Andornak és Zsófinak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb