Kikapcs

Rénszarvasmintás pulcsi? Felejtsd el: “csináld magad” karácsonyi vásárt tart Mesi Virágoskertje, naná, hogy fejest ugrottunk a kütymürütty-tengerbe!

Ránszarvasmintás pulcsi, zokni, nyakkendő, parfüm, karkötő… soroljuk még az elcsépelt, minden évben (feleslegesen) megismételt karácsonyi ajándékok sorát? Tavaly pont a fenti sort szakította meg a Makkosházi körúti Mesi Virágoskertje, akik húztak egy extravagánsat és úgy tartottak karácsonyi vásárt, hogy csak az alapanyagot adták a különféle ajándéktárgyakhoz, a kreativitást pedig a vendégeik tették bele. Az első szegedi “Csináld magad” advent óriásit ment, így aztán magától értetődő volt, hogy 2023-ban folytatást kell, hogy kapjon.

Deák Mesiék az óriási érdeklődésre való tekintettel extra turnusokat iktattak be, kibővítették a kütymürütty-kínálatot, plusz már jóval hamarabb, november 6-án útjára indították a kézműves őrületet.

Arról, hogy milyen lett a 2023-as kínálat, az alapító-ötletgazda Mesit faggattuk, ha pedig szeretnél teljesen egyedi ajándékkal előrukkolni karácsonykor, ezt a számot hívd időpont-foglaláshoz: +36 (30) 149 3225!

A lényeg, röviden:

  • november 6-tól december 3-ig naponta négy-öt turnusban várják az egyedi ajándékra vágyó szegedieket, akik a 0630 149 3225 számon vagy az üzletben személyesen tudnak bejelentkezni,
  • érkezéskor egy óriási, a fenti videóban is látható pultnál (amely az idén még nagyobb lesz) válogathatják ki az összetevőket,
  • egy másiknál az adventi koszorújuk alapját, amely Mesi szerint kötött és plüss koszorú-alaptól kezdve üvegtál, műanyag tányér, fatalp, és fahánccsal bevont bázis, sőt, toboz is lehet,
  • majd indulhat a kis csoportos “Csináld Magad Advent”, melynek során közösen, Mesi és kollégái iránymutatásával elkészíthetik a saját, teljesen egyedi kompozíciójukat.

A parkolás ingyenes, a kellékek (Mesi nyelvén: kütymürüttyök) nagyon baráti árban vannak, bejelentkezni pedig itt tudsz: +36 (30) 149 3225. Találkozzunk a Makkosházi körút 11-ben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb