Közélet

„Ez itt már Afganisztán”: fegyveres embercsempészek az erdőben és rendszeres fegyverropogás – így élnek a magyarlakta szerbiai falvak lakói, a határainktól öt kilométerre (videóval)

“Ha mi, akik itt lakunk, megpróbálunk bemenni az erdőbe, fegyverekkel oda állnak eléd, és mondják, hogy ő mögöttük ez már Afganisztán és nem engedték be a helyi lakosokat se az erdőbe” –  mondta el egy helyi lakos a magyar határ közelében, Palicson Szerbiában, derül ki a Magyarország Kormánya Facebook oldalára szombaton feltöltött videóból.

Mint a posztban írták, a migránsözön élhetetlenné tette a magyarlakta szerbiai falvakat a határainktól mindössze öt kilométerre. A videóban az ott élők nyilatkoznak arról, mit tapasztalnak mindennap. A palicsi, majdányi beszámolók mind fegyveres embercsempészekről, rendszeres fegyverropogásról, felgyújtott házakról szólnak, de a videó beszámol a horgosi lövöldözésről is:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb