Sport

Kemény csaták jönnek: a Szeged Box Club két versenyzője is harcba száll az Európa-bajnoki címért, elindult a csapat Montenegróba

Izgalmas egy hét következik a Szeged Box Club életében, kemény csaták várnak versenyzőikre, ugyanis szombaton elindult a csapat Montenegróba, Budvába az U22-es Európa Bajnokságra.

Mint korábban megírtuk, a Szeged Box Club két versenyzője is harcba száll az Európa-bajnoki címért: Nakota Veronika (75kg) IBA színekben indul és Simon Márkó (80kg) is ringbe száll a győzelemért a november 10 és 19 között zajló megmérettetésen. Veronikát még a felkészülése alatt csíptük el egy beszélgetésre, nézd újra videónkban, hogyan készült a fiatal ukrán lány a bajnokságra:

Veronika Ukrajnából, Kharkivból érkezett Szegedre, hogy itt új életet kezdjen. Mint ahogy elmondta számunkra ez nem volt egyszerű, hiszen teljesen a nulláról kellett újra felépítenie életét, amit a háború szétdúlt. Az ifjúsági világ – és Európa bajnok ökölvívóról még többet megtudhatsz alábbi cikkünkben:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: Szeged Box Club FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb