Sport

Hiába játszottunk emberelőnyben, gól nélküli döntetlennel zárult a Szeged-Csanád GA összecsapása a Siófokkal

A labdarúgó NB II 15. fordulójában megőrizte idegenbeli veretlenségét a Szeged-Csanád Grosics Akadémia: a Tisza-partiak a BFC Siófok otthonában Szedlár Zoltán korai kiállítása miatt a mérkőzés jelentős részében emberelőnyben futballoztak, de a balatoniak hősiesen kiharcolták a gól nélküli döntetlent, írta meg a Nemzeti Sport.

Mindeközben az MTI tudósítása szerint a Nyíregyháza rendezőként 2-0-ra legyőzte a BVSC-Zugló együttesét Balmazújvárosban vasárnap a labdarúgó NB II 15. fordulójában, ezzel a tabella élére ugrott.

ÖSSZEFOGLALÓ

LABDARÚGÓ NB II
15. FORDULÓ

BFC SIÓFOK–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–0

Siófok, Városi Stadion, 150 néző. Vezette: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Király Zsolt)
SIÓFOK: Winter – Polényi, Varjas Z., Varga B. – Major G., György N. (László D., 63.), Kitl M., Kovács B. (Nemes, 73.), Schildkraut – Girsik Á. (Dénes, 73.), Szedlár. Vezetőedző: Dragan Vukmir
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey (Gera N., a szünetben), Tóth B., Nagy Zs., Kővári – Márkvárt, Haris – Gajdos (Prosser, 70.) – Papp Á. (Daru, 82.), Borvető, Palincsár (Doncsecz, 70.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Kiállítva: Szedlár (13.)

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb