Kikapcs

Míg nálunk lóval, csacsival, vagy éppen nagy marával futhattunk már össze Szegeden, addig egy oroszlán órákon át kóborolt egy olasz város utcáin (videóval)

Mondhatni már majdnem mindent láthattunk Szeged utcáin: volt már itt lóháton mekiző társaság, vagy csacsival kocsmázó fiatalok, de arra is volt példa, hogy a Szegedi Vadasparkból meglógott nagy mara látogatott el a Napfény Parkba. Szerencsére abban az élményben viszont nem volt részünk, mint az olasz tengerparti város, Ladispoli lakóinak, ahol órákon keresztül szabadon lófrált egy cirkuszból szökött oroszlán a város utcáin szombaton.

ÖT ÓRÁVAL KÉSŐBB SIKERÜLT BEFOGNI

Mint a Mandiner írta, a város polgármestere arra kérte a helyieket, maradjanak otthon, amíg a rendőrség és a cirkuszi dolgozók elkapják az állatot. Alessandro Grando polgármester végül öt órával az állat kiszabadulása után, este fél 11-kor jelentette be: újra biztonságos az utcákon sétálni, mert sikerült befogni az oroszlánt.

A helyiek otthonaik ablakából és autókból készítettek felvételeket a kihalt utcákon sétálgató oroszlánról, amik a közösségi médiára is felkerültek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb