Smart Szeged

Jön a SZEBIT, Kelet-Magyarország legnagyobb IT show-ja! A PC TRADE SYSTEMS miért Szegedre álmodta meg ezt a rendezvényt? A tulajdonost Tóth Gábort kérdeztük (videó)

Szeged városa ismét az ország IT központjává válik, hiszen idén is megrendezésre kerül a SZEBIT, Kelet-Magyarország legnagyobb IT show-ja. A PC TRADE SYSTEMS által szervezett esemény november 23-án startol az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, ahol a technológia legújabb csodái mellett számos izgalmas program várja a látogatókat.


A SZEBIT rendezvény kapcsán Tóth Gáborral, a PC TRADE SYSTEMS Kft. alapítójával és tulajdonosával készült interjúban kiderül, hogy a rendezvényt Szegedre álmodni egy tudatos döntés volt. Tóth Gábor elmondása szerint Szeged városa az IT és innováció egyik magyarországi központja, és a cég számára fontos, hogy a helyi közösségeket és vállalkozásokat támogassa.


SZEGED, LOKÁLPATRIÓTIZMUS, IT

A Szeged365 Family közösség megalapítójaként különösen imádjuk, hogy a rendezvényen a lokálpatriotizmus és az innováció kéz a kézben jár. A SZEBIT nem csak egy esemény, hanem egy olyan találkozópont, ahol a jövő technológiái és a közösségi értékek egyesülnek, ahol a szegedi és Szeged környéki vállalkozások vezetői egyrészt egy brutálisan szórakoztató showelemekkel telepumpált rendezvényen vehetnek részt, közben pedig a világ legnagyobb cégeivel tudnak személyesen is kapcsolatba lépni. Így akár az alapokról el tudják kezdeni a cégük digitalizációját!

A SZEBIT programja és innovációi

Az idei SZEBIT rendezvényen a mesterséges intelligencia áll a középpontban, de a KKV-k számára is számos hétköznapi megoldást mutatnak be. A részletes program és a rendezvény oldala itt érhető el. Fontos és rendkívül szimpatikus volt, amikor Gábor a Szeged365 kamerájának azt is elárulta, hogy miért fontos felhívni a gyermekek figyelmét az IT világ veszélyeire is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb