Mindenmás

Tondach tetőcserép akció – meghosszabbítva a téli időszakra is!

A Tondach tetőcserép akciója olyan sikeres volt, hogy a Wienerberger Zrt.  úgy döntött, hogy minden szerződött kereskedő partner esetében, így a Zengő Alföldnél is meghosszabbítja a kedvezmények érvényességét egészen december 15-ig. Ez azt jelenti, hogy még több idő áll rendelkezésedre, hogy kihasználd a kivételes ajánlatokat, és felújítsd otthonod. Mutatjuk hol és mikor érdemes vásárolni és kihasználni a kedvezményt. 

A Zengő Alföld nem csak Szegeden, de Dél-Alföldön is ismert márka: legutóbb egy szakmai napon látogattunk el hozzájuk, ahol Békevári Timi, a Zengő Alföld pénzügyi vezetőjével sétáltunk a telephelyen. Erről itt olvashattatok.

A hűvös idő beköszöntével sokan döntenek a tetőfelújítás mellett, és most még több idő áll rendelkezésetekre, hogy éljetek a Tondach kínálta kedvezményekkel. A Tondach tetőcserepei nagy szín és formaválasztékban érhetők el, így mindenki találhat ízlésének és háza stílusának megfelelőt. A Tondach kínálatában megtalálható FusionColor felületkezelésű termékek előnye a színtartósság, míg a FusionProtect eljárás a megnövelt ásványianyag-tartalommal, fokozott és tartós védelmet garantál a tetőcserepeknek. A natúr téglavörös színű kerámia cserepek pedig semmi máshoz nem hasonlítható természetes érzést nyújtanak.

Vásároljon minimum 130 négyzetméter Tondach Black Collection kerámia tetőcserepet, és 200 000 Ft értékű kedvezménykupont kapsz! Amennyiben legalább 130 négyzetméter FusionColor, vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott tetőcserepet választasz, 150 000 Ft értékű kupon lehet a tiéd. Legalább 100 négyzetméter natúr téglavörös Tondach tetőcserép vásárlása után pedig 100 000 forint értékű kupon üti a markod.

A Tondach tetőcserép akciója most még hosszabb ideig, december 15-ig tart, így bőven van időd, hogy megtaláld álmaid tetőjéhez illő megoldást. Látogass el személyesen a Szőregi út 46-50. szám alá a Zengő Alföldhöz, vagy online nézd meg őket előtte: https://www.zengoalfold.com/tondach.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb