Szegedi Arcok

“Lassíts! Veszélyes gyerekek!” – elárasztották Szegedet a minyonos táblák, Bob beiratkozott több iskolába és óvodába is

“Bob Szegedre költözött és beiratkozott több iskolába és óvodába is. Autósok tessék vigyázni, a volán mögött nevetni veszélyes” – dobta be a rövid szöveget egy csomó fotó mellé az MKKP helyi serege, melyeken az látható, hogy Szegd mellett a vármegyénk településein is megjelentek a Lassíts! Veszélyes gyerekek! elnevezésű, minyonokkal illusztrált táblák.

A “lassíts, veszélyes gyerekek” táblák története egyébként Röszkéről és Szegedről indult. Az röszkei iskolához is kikerült egy ilyen feliratos figyelmeztető tábla, ami ott is hónapokig mosolyt csalt az emberek arcára.

Majd november elején eltűnt. Az MKKP azt írta a közösségi oldalára, hogy a “röszkei veszélyes gyerekek tábla esete egy igazi kutyapártos megoldással zárult. Egy ideig csak egyszerűen ott volt az iskola melletti gyalogátkelőnél és mosolyt csalt az arra járó kicsik és nagyok arcára. Egy idő után szemet szúrt néhány morgolódó embernek, aminek a hatására valaki leszedte. Egy ideig voltak kétségeink, hogy ez most jó vagy rosszindulatból történt, de ma reggelre kiderült, hogy csak elvitték megjavítani a feliratot. Így már a kutyapártos “veszélyes gyerek” tábla újra ellátja a legfontosabb funkcióját az iskola melletti gyalogátkelőnél.”

Mindezek után most Szegedet is elárasztotta Bob, a minyon, hiszen számos helyre pakolt ki a Szögedi Mönyétsereg belőlük:

Szerintünk zseniális és reméljük, még sokáig meglesznek!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: MKKP Szeged FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb