Mindenmás

Napi pakk: 16 fok, záporok, és startoló éjszakai permetezés Szegeden

Reggel zordabb arcát mutathatja az ősz, hiszen napsütés helyett záporokra számíthatunk Szegeden. Napközben még olykor kisüthet a nap, majd este ismét csapadék érkezhet városukba. Ez nem feltétlen fog kedvezni a Szegedi Környezetgazdálkodás szakembereinek, akik éjszakai permetezési munkálatokra készülnek Újszegeden, és a Belvárosban. Mutatjuk, mit hoz a kedd Szegedre, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A STYX

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Aliz, Erzsébet, Huba, Jozafát, Klementina, Vanda és Zdenkó nevű Szeged365 olvasónak! Mindezek mellett:

  • 73 éve ezen a napon született Kútvölgyi Erzsébet, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja,
  • 55 éve Dózsa Zoltán színész, film- és szinkronszínész,
  • 74 éve pedig James Young, a Styx zenekar gitárosa és énekese.

VELÜNK MARAD AZ ESŐ, DE AZÉRT A NAPOT IS LÁTHATJUK MA SZEGEDEN

Kedden is velünk marad a sok felhő, többfelé alakulhat ki reggel eső, zápor, akár egy-egy zivatar is. Napközben felhős-napos időjárásban lehet részünk Szegeden, majd este ismét eleredhet az eső. A délnyugati, nyugati szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Az évszaknál enyhébb időnk lesz: napközben 13-19 fokot mutathatnak a hőmérők.

INDUL AZ ÉJSZAKAI PERMETEZÉS

Városunkban jelenleg a fák őszi lemosó permetezése zajlik – közölte a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft a közösségi oldalán. Mint kiderült, az egy héten át zajló éjszakai permetezési munka során kijuttatott permetlé a gépjárműveken és ablaküvegen nyomot hagyhat, de kárt nem okoz, enyhén mosószeres vízzel lemosható, valamint melegvérű élő szervezetekre ártalmatlan. Ma éjjel Újszegeden, Szőregen és a Belvárosban permeteznek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb