Kikapcs

Van már jegyed? A Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermébe újra érkezik a Sipos-Körmendi nosztalgia -est

Napfény Műterem újra megtölti az estét varázslattal, ahol a zene és a gasztronómia találkozik. 2023. november 21-én, kedden este a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében különleges eseményre kerül sor: Sipos Péter, az Irígy Hónaljmirigy ezer arcú énekese és Körmendi Péter zongoraművész közös estje varázsolja el a közönséget.

Sipos Péter, aki korábban már egy teltházas előadással örvendeztette meg a szegedi közönséget, ismét a Napfény Műteremben áll színpadra. A színpadi karizma és a lenyűgöző hangi adottságokkal rendelkező Sipos Péter, ezúttal Körmendi Péterrel, a kiemelkedő zongoraművésszel készül közönségét elbűvölni. Ezen az estén a régi slágerek hangzanak fel, olyan legendás előadók művei, mint Charlie, Koós János, Korda György, így garantáltan minden korosztály talál kedvére valót.

Az estet egy ínycsiklandó vacsorával kezdik, ahol a vendégeknek konfitált sertésszűz, fűszeres pirított nudlival, ribizlimártással és desszertként epres-fehér csokis pohárkém kerül felszolgálásra. A gasztronómiai élmények után indul a nosztalgia és a zene, ígérve egy felejthetetlen estét. Az elsőn mi is ott voltunk, imádtuk! Itt írtunk róla:

Időpont: 2023.11.21. Kedd
Helyszín: Napfény Műterem- Exkluzív rendezvényterem
Program:
Érkezés: 18:30-tól, Vacsora: 19:00, Előadás: 20:00
Jegyár: 13.900 Ft, mely tartalmazza az előadást, vacsorát és egy italt. Jegyek elővételben kaphatók a Napfény Műteremben.

Vacsora menü:
Konfitált sertésszűz, fűszeres pirított nudlival, ribizlimártással.
Desszertként epres-fehér csokis pohárkém.
Érdeklődni és jegyeket foglalni a következő elérhetőségeken lehet:
E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb