KikapcsVideo365

Egyszerűen imádjuk Szilágyi Annamáriát, a Szegedi Nemzeti Színház művésznőjét! A Napfény Műteremben beszélgettünk vele (videó)

A Napfény Műterem Szeged szívében nyitotta meg az exkluzív rendezvénytermét, ahol magyar ikonok, a Szegedi Nemzeti Színház művészei, sztárok és a gasztronómiai remekek találkoznak hétről hétre. Sok cég és baráti közösség is kibérli a termet, de ebben a hónapban is egymást érik a teltházas kulturális vacsora estek. Szilágyi Annamária kedvenc színésznőnk exkluzív nyilatkozott nekünk, még az előadás előtt. A Napfény Műterem ismét egy különleges estnek adott otthont, ahol Varsányi Anna “Hangulatvilágítás” című darabját adta elő a művésznő. Az előadás teltház volt, ami ismét bizonyítja, hogy Szeged kulturális élete virágzik.

Ezt az estet sem fogjuk elfelejteni: elsőként érkezett a vacsora, a fenséges desszerttel, majd jött az előadás. Meg kell valljuk bennünket önmagában el tud varázsolni a művészek közelsége, az a leírhatatlan érzés, hogy nem egy távoli színpadon láthatjuk legnagyobb művészeinket, hanem szinte az asztal végéről kapjuk a lehengerlő produkciót, ami megtöbbszörözi a katarzist bennünk.

Szilágyi Annamária a Napfény Műterem színpadán valódi varázslatot hozott létre, ahol mindenki, aki ott volt, részese lehetett ennek a felejthetetlen élménynek. Egy előadás, ami nem csak a füleinket, de a szívünket is megérintette. Kiss Balázs, a helyszínről jelentkező kollégánk, a teltházas est lázban égett. A közönség a lélegzetét is visszafojtva figyelt, amint Szilágyi Annamária előadta Varsányi Anna “Hangulatvilágítás” című művét, egy olyan előadással, amit szavakkal alig lehet leírni. A Szeged365 kamerája egy pillanatra bele is pillantott élőben, ITT TUDOD MEGNÉZNI.

Annamária nagyon közvetlen, fantasztikus színésznő, imádjuk hogy itt van velünk Szegeden. Az előadás előtt sikerült elcsípnünk a művésznőt néhány gyors kérdésre, aki megosztotta velünk gondolatait és érzéseit ezen a különleges estén. Nézd meg Te is: 


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb