Mindenmás

Sz@rófantom is back? Valaki összecsúnyázta az egyik belvárosi lépcsőház előtti részt vasárnap hajnalban, de ez már nem az első alkalom (fotók)

Felháborodottan keresett meg minket az egyik olvasónk vasárnap reggel, aki arról számolt be, hogy valaki odacsinált az egyik belvárosi lépcsőház elé hajnalban, de mint elmondta, ez sajnos már nem az első alkalom.

Vanessza nevű olvasónk számolt be arról, hogy szombat este valaki az egyik belvárosi, Feketesas utcai lépcsőház előtt végezte el a dolgát. Mint ahogyan olvasónk írta, ez már nem az első eset, hogy kutyasétáltatás után ehhez hasonló “meglepetés” fogadja őt a lépcsőházuk bejáratánál. Olvasónk azt is hozzátette, a környéken kamera is van, ráadásul az említett lépcsőházban sok idős ember is lakik. Az “eredményről” fotókat is kaptunk, íme:

MÁRCIUSBAN VÁSÁRHELYEN IS TÖRTÉNT HASONLÓ ESET

Kicsit sem “gusztusos” téma tartja lázban a vásárhelyieket, hiszen valaki a Széchenyi téren, a Návay Sándor szobrászművész által készített Széchenyi mellszobor tövében végezte el a nagydolgát a városban. Még a papírzsebkendőt is maga után hagyta az utókornak, vagy éppenséggel az óvodás csoportoknak, akik a napokban a nemzeti ünnep alkalmából látogatják majd meg ezt a szobrot – számoltunk be róla még márciusban.

Tavaly augusztusban pedig az egyik legszebb szegedi játszótéren végezte el a dolgát valaki…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb