Közélet

Botka László szerint vicc és felesleges, hogy újraindul a vasúti személyszállítás Szeged és Szabadka között

“Ha nem kerülne ilyen sokba a szegedi, a magyar adófizetőknek, akkor azt mondanám, hogy ez vicc! Sajnos tényleg az, de legalább Mészáros Lőrinc és az üzletének valódi tulajdonosa jól járt. Ennél már csak a Budapest-Belgrád vasútvonal „jobb”, ami kínai hitelből valósul meg, évszázadok alatt megtérülően. Elképesztő” – írta Botka László, Szeged polgármestere a közösségi oldalán arra a hírre reagálva, hogy november 28-án indul a vasúti személyszállítás Szeged és Szabadka között, és hogy 2 járat közlekedhet majd naponta.

A polgármesterünk szerint “ebből a sok száz milliárdból lehetne oktatást, egészségügyet fejleszteni, vagy akár a Szegednek immár 20 éve megígért déli hidat megépíteni. Tényleg, mit lehet tenni, amikor értelmetlen, túlárazott, felesleges beruházásokat csinál a Fidesz, a fontos dolgokra pedig nincs pénz!?” – tette fel a kérdést Botka László.

Nos, a kommenteknél viszont feltették a viszontkérdést polgármesterünknek, hogy vajon normális-e, hogy a két ország között nincs tömegközlekedés? Szerintünk nem, és akárhogy is, mi azért örülünk annak, hogy egy újabb formában kapcsolódhat össze gyönyörű városunk és Szabadka.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb