MindenmásVideo365

Újítsd fel a garázsodat: Hörmann AKCIÓ a MERKBAU-nál – A férfiak paradicsoma most extra kedvezménnyel!

A garázs több mint egy tárolóhely – egy férfi szentélye, ahol minden a helyén van, és ahol a rend és a stílus számít. A MERKBAU most hihetetlen ajánlattal érkezik: a Hörmann Renomatic garázskapuk most rendkívül vonzó áron elérhetőek!

Mi már felfedeztük, most rajtad a sor: Fedezd fel a MERKBAU legújabb akcióját, ami a garázsodat nemcsak praktikusabbá, de elegánsabbá is teszi. A Hörmann Renomatic garázskapuk most 20% kedvezménnyel várják, hogy otthonod ékei legyenek. Válassz 10 különböző szín és két felülettípus közül, hogy tökéletesen passzoljon otthonod stílusához.

Ez mondjuk egy sima akció, ezért nem is kérnénk, hogy olvasd el a cikket, de ez még nem minden! A Renomatic kapukhoz két távirányító jár, így még kényelmesebb lesz a használatuk. A Prolift700 motoros mozgatás biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen működjön. A 2500×2125 mm-es méretek pedig tökéletesen illeszkednek a legtöbb garázshoz, de ami a legfontosabb: Szegeden a MERKBAU-nál szakértők segítenek abban, hogy a legjobb megoldást válaszd, egyből tudnak segíteni abban, hogy melyik kapu lenne Neked a legideálisabb és legpraktikusabb.

Ne aggódj a telepítés miatt sem! A MERKBAU szakértői ingyenes helyszíni felméréssel segítenek a tökéletes kapu kiválasztásában, és a beépítő csapatuk a helyszínen be is üzemeli az új kaput. Így biztos lehetsz benne, hogy minden simán fog menni. Na ugye, hogy innentől kezdve imádni fogod: nincs baj, felesleges pepecselés a kiválasztással és felszereléssel. Ez az ajánlat bennünket is érdekelt, kaptunk is néhány képet és videót a garázskapukról. Nézd meg a képeket:

És ne felejtsd el, a MERKBAU nemcsak a garázsodba hozza a minőséget. Mint ahogy korábbi cikkeinkben (Szegedi Építők, Figyelem! és Álmaid Otthona Szegeden) bemutattuk, a vállalat kiváló megoldásokat kínál otthonod minden szegletére. Szerintünk ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről, hogy a garázsod ne csak egy autótároló legyen, hanem egy igazi férfi búvóhely, stílussal és eleganciával. Látogass el a MERKBAU-hoz, és tedd meg az első lépést egy szebb, kényelmesebb és stílusosabb garázs felé. Az ajánlat 2023.11.30-ig érvényes, tehát ne késlekedj!

MERKBAU Zrt.
6728 Szeged, Wimmer Fülöp utca 6.
+ 36 62 555-014
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb