Mindenmás

Napi pakk: a nyugodt időt eső váltja fel Szegeden, ma van a televíziózás világnapja

A nyugodt, felhős időt kedden az eső váltja fel Szegeden, tehát ma tuti, hogy szükségünk lesz az esernyőkre! Ma van a televíziózás világnapja és Goldie Hawn amerikai színésznő szülinapja. Vidd ágyba a reggelit, és ébredj most is a Szeged365 legfrissebb híreivel!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS BJÖRK SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Olivér, Amál, Amália, Iliász, Kolumbán, Mária, Ria és Rúfusz nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • ma van a televíziózás világnapja! Az ENSZ 1996-ban nyilvánította a november 21-ét a Televíziózás világnapjává annak emlékére, hogy 1996 november 21-én és 22-én tartottak először Televíziós Világfórumot. A találkozó célja az volt, hogy együttműködési tervet dolgozzanak ki az ENSZ felügyelete alatt.
  • Mindezek mellett 58 éve ezen a napon Reykjavik-ban (Izland) megszületett Björk énekesnő,
  • 78 éve pedig Goldie Hawn, amerikai színésznő.

FELHŐS, ESŐS IDŐJÁRÁSUNK LESZ SZEGEDEN

Kedden erősen felhős, borult időre számíthatunk Szegeden. Délnyugatra kora reggel érkezik egy nagyobb csapadéktömb, napközben pedig délen, délkeleten, vagyis Szeged környékén is szükség lesz az esernyőkre. Többnyire gyenge, mérsékelt lesz az északnyugati szél. Hajnalban -1, +7, napközben 8-12 fokot mérhetünk.

SIPOS PÉTER ÉS KÖRMENDI PÉTER SZEGEDEN

Napfény Műterem újra megtölti az estét varázslattal, ahol a zene és a gasztronómia találkozik. 2023. november 21-én, kedden este a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében különleges eseményre kerül sor: Sipos Péter, az Irígy Hónaljmirigy ezer arcú énekese és Körmendi Péter zongoraművész közös estje varázsolja el a közönséget.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb