Gasztro

Ellenállhatatlan őszi ízekre találtunk Szeged gyönyörű belvárosában a Zöldlevelecske Salátaműhelyben! Mutatjuk

Ahogy a levelek színei az őszben, úgy változnak a desszertek ízei is a Zöldlevelecskében. Bemutatjuk az ősz sztárjait, amelyek nem csak a szemet gyönyörködtetik, hanem az egészségtudatos ínyencek számára is tökéletes választást jelentenek.

Szeged gyönyörű tere a Klauzál tér, ahol a Zöldlevelecskét is meglátogattuk. Ez az az épület, amelynek erkélyén Kossuth Lajos tartotta beszédét, de Sissi királynőnk is megszállt már itt. Most pedig exkluzív környezetben, szuperélelmiszerekkel gazdagon lakhatunk jól, miközben a bejáratnál a lelkünket is felölthetjük: több száz lelket építő idézet közül választhatunk magunknak ultravalót. 

AMIRO, IMARA ÉS RIBIAN: A ZÖLDLEVELECSKE ÚJ DESSZERTJEI 

  • Amiro: A meggypüré, tonkabab és maltitol kombinációja egyedülálló ízélményt nyújt. A laktózmentes tejszín és cukormentes étcsokoládé tökéletes harmóniája, mandulaliszttel és kakaóbab törettel kiegészítve, garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat.
  • Imara: A málnapüré frissessége és a maltitol édes íze összhangban a mandulaliszttel és a gluténmentes lisztkeverékkel. A 100% tökmagpaszta és cukormentes fehércsokoládé egy merész, mégis finom kombinációt alkot.
  • Riblan: A feketeribizli püré, maltitol, cukormentes ét- és fehércsokoládé, mandulaliszt, kakaóbab töret és vanília egyesülése egy igazi ízkavalkádot teremt, amely minden falattal új dimenziókat nyit meg.

EPRES TÁPIÓKAPUDIN: A ZÖLDLEVELECSKE KLASSZIKUSA

Ne feledkezzünk meg a Zöldlevelecske egyik kedvencéről, az Epres tápiókapudingról sem. A tápiókagyöngy, kókusztej, mandulatej és eritrit alapú desszert, friss eperpürével megkoronázva, továbbra is elérhető azok számára, akik egy klasszikus, mégis modern ízvilágot keresnek.

EGÉSZSÉGES BŰNÖZÉS MINDENKINEK 

Lányok, figyelem! Ezekkel a desszertekkel nyugodtan “bűnözhettek” a diéta alatt is. Minden pohár desszert egy új egészséges élményt kínál, amelyekkel nem csak a saját, hanem a párjaitok ízlését is meghódíthatjátok. Ha be akarjátok bizonyítani a pasitoknak, hogy az egészséges desszertek is lehetnek mennyeien finomak, akkor a Zöldlevelecske új desszertjei a tökéletes választás.

Elérhetőségek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb