Sport

Szurkolói kisokos: így készülj fel az OTP Bank – PICK Szeged – Dabas kézilabda mérkőzésre!

A PICK Arénában hamarosan újra pezseg az élet: az OTP Bank – PICK Szeged  kézilabdacsapata a Dabas csapatával mérkőzik meg. A mérkőzés napján, már délután 16:00 órától színes programokkal várják a szurkolókat. Itt van minden, amit tudnod kell, hogy zökkenőmentesen élvezhesd a játékot!

A jegypénztárak már 15:00-kor nyitnak, így időben megvásárolhatod a belépődet. Ha már rendelkezel jeggyel, készítsd elő telefonodon, a legfényesebb képernyőbeállítással és az elforgatás kikapcsolásával, hogy gyorsítsd a beléptetést. Több jegy esetén oszd szét őket a társaid között, hogy gyorsabban bejuthassatok.

A Bika szobornál található beléptetőkapuk lesznek nyitva. Keressétek a rövidebb sorokat! A hölgyek és urak átvizsgálása külön sorokban történik, állj a megfelelő sorba. Ne hozz magaddal táskákat és tiltott tárgyakat, hogy egyszerűsítsd a belépést.

Foglald el a jegyeden szereplő helyet és hagyd szabadon a lépcsőket. A liftek a szektorok megközelítéséhez állnak rendelkezésre. A meccs után sűrített járatok indulnak a PICK Aréna előtti megállóból, így könnyedén elhagyhatod a helyszínt.

A mérkőzés napján válassz tömegközlekedést vagy gyalogos érkezést, mivel jelentős autóforgalom várható. Korlátozott parkolóhely áll rendelkezésre az Aréna parkolójában, a 3-as kapun keresztül. A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, és kérünk mindenkit a szabályos parkolásra.

ÖSSZEFOGÁS EGY JÓ ÜGY ÉRDEKÉBEN

Az MTK Budapest és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, valamint az OTP Bank-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata idén is összefogott egy nemes cél érdekében. A “Kék-fehér csokigyűjtés” nevű jótékonysági kezdeményezés célja, hogy állami gondoskodásban élő gyermekekhez és fiatalokhoz minél több édesség jusson el az ünnepek alatt.

A csokigyűjtés november 10. és december 10. között zajlik, amely során az ÁGOTA Közösség számára gyűjtenek finomságokat. Fontos itt kiemelnünk, hogy az ÁGOTA Közösség a sportot is aktívan bevonja a gyermekek mindennapjaiba. A Legszegedibb Szegediek szavazáson, a jótevők kategóriájába is neveztétek őket.

Ez a kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy az ünnepek idején egy-egy tábla finomsággal meglepetést szerezzünk a rászoruló gyermekeknek. Az ÁGOTA Közösségben a sportélet a mindennapok része, az alapítvány már rendezett állami gondoskodásban élő gyermekek számára országos labdarúgótornát is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb