Kikapcs

Tarolnak az agyagkatonák Szegeden – hétfőn délelőtt eléri az 50 ezres látogatószámot a Móra Ferenc Múzeum ókori Kína-kiállítása

Az őszi időszakban is nagy sikerrel fut a szegedi Móra Ferenc Múzeum ókori Kína-kiállítása – tudtuk meg az intézménytől, akik azt is kiemelték, hogy a tárlat várhatóan hétfőn délelőtt eléri az 50 ezres látogatószámot.

Továbbra is nagy az érdeklődés a szegedi Kína-kiállítás iránt. Az őszi időszakban hétköznapokon főként az iskolás és nyugdíjas csoportok érkeznek a Móra Ferenc Múzeumba, hétvégenként pedig még mindig óriási az érdeklődés az ajándék tárlatvezetések iránt. A tárlat az 50 ezres látogatószámhoz közelít. Az 50 ezredik látogató várhatóan hétfőn délelőtt fog a múzeumba érkezni, akit ismét ajándékcsomaggal köszöntenek majd – emelték ki.

AZ AGYAGKATONÁK KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETE SZEGEDEN

Az ókori Kínát bemutató tárlat egyik fele az agyagkatonák különleges történetét mutatja be közel félszáz katonán keresztül, a másik felében pedig Sanghajból érkezett eredeti ókori kincseket láthatnak az érdeklődők – köztük egy eredeti halotti uralkodói jádepáncélt is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb