Sport

Pádár Niki és a HAÁSZ SZUE reménységei ismét bizonyíthatnak: szerdán indul az országos bajnokság a Tiszavirág Sportuszodában

Idén is a HAÁSZ SZUE rendezi a Rövidpályás Utánpótlás Országos Bajnokságot, szerdától szombatig a szegedi Tiszavirág Sportuszodában mérik össze tudásukat a tehetséges magyar úszók. 68 egyesület 509 versenyzője áll rajthoz – gyerek, serdülő és ifjúsági korosztályban –, köztük a HAÁSZ SZUE 16 reménysége. A szegediek húzóneve természetesen az ötszörös junior világbajnok Pádár Nikolett lesz.

Mint a szervezőktől megtudtuk, a viadalt másodszor írták ki, a 2022-es debütálásnak is a Tiszavirág Sportuszoda adott otthont. “Büszkék vagyunk, hogy a Magyar Úszó Szövetség a tavalyi sikeres rendezés után ismét nekünk adott bizalmat az országos bajnokság megrendezésére, és reménykedünk benne, hogy jövőre is mi leszünk a házigazdák. Egyesületünk számára komoly elismerés, hogy újabb ob-t rendezhetünk! Nagyon várjuk a versenyzőket, akik már kedden átmozgató edzéseket végeznek a helyszínen” – nyilatkozta a HAÁSZ SZUE elnöke, Nagy Attila.

Hozzátették, az előfutamok 9 órakor, a döntők pedig 17 órakor kezdődnek minden versenynapon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: HAÁSZ SZUE

Fotók: Tésik Attila

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb