Kikapcs

Boldog Születénapot HUNGI VIGADÓ! Szeged éjszakájának ékköve már 9 éves!

Szeged, a napfény városa, nem csak a híres halászléjéről és a Széchenyi térről ismert, hanem egy különleges helyről is, ahol a múlt és a jelen összefonódik egy felejthetetlen élménnyé. Ez a hely nem más, mint a HUNGI Vigadó, amely most szombaton ünneplte 9. születésnapját. 

A HUNGI Vigadó története több mint egy évszázadra nyúlik vissza. Egykor Kass-kávéház néven indult, ahol a századforduló társasági élete pezsgett. Ma a HUNGI a modern kor igényeit szolgálja ki, miközben megőrizte történelmi jellegét. A hely, ahol Ady Endre és Juhász Gyula is megfordult, ma a fiatalok és a középkorúak kedvelt találkozóhelye. Az ikonikus hely különleges helyeiről exkluzív videót készítettünk, és azt is kiderítettük hogy hogyan fonódik egybe a Hungária Vigadó és a Titanic története. Erről itt írtunk:

Most szombaton a HUNGI Vigadó 9. születésnapját ünneplte egy fergeteges bulival. Természetesen mi hozzájutottunk exkluzív képekhez, amiket most meg is mutatunk Nektek! 

Természetesen itt is kívánunk a Hungi Vigadónak nagyon boldog születésnapot, és kívánunk még 100x 9 évet Szeged éjszakájában. Ne felejtsétek el, hamarosan jüvünk a Legszegedibb Szegediek Díjátadó Show-al is, ahol kiderül: idén kikre a legbüszkébbek a szegediek! Természetesen a Hungiban tartjuk Szeged legnívósabb díjátadó gáláját, ahol Ti szegediek dönthetitek el, kik legyenek idén a legszegedibb szegediek. Legutóbb itt írtunk erről:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb