Mindenmás

Eltűnt egy 67 éves férfi Szegeden, a családja a segítségünket kéri megtalálásához (frissítve)

Kedd, azaz ma délelőtt 11 és 12 óra közt a szegedi klinikáról papucsban, pizsama nadrágban, köntösben, pufi dzsekiben eltűnt T. S., 67 éves dévaványai lakos – osztotta meg a hírt az egyik felhasználó Szeged 365 társalgó csoportunkban. Családja a megtalálásához a segítségünket kéri.

A férfi a szemészeti klinikáról távozott ismeretlen helyre. Mint a posztban írták, a veseosztályról küldték vizsgálatra, ahol a szállító autó érkezése előtt elhagyta a várótermet. Nagykabát és pizsamaalsó van rajta, kórházi karszalag a kezén. Zavart lehet, cukorbeteg is.

T. S. 67 éves,166 cm magas ,közepes testalkatú, rövid ősz haja van. A kabátja sötét pufi kabát.

A családja kéri, bárki, aki látja a képen látható férfit, értesítse a mentőket és a családot a 06-20 2500 546-os telefonszámon!

FRISSÍTVE: A RENDŐRSÉG IS KERESI A FÉRFIT

Időközben a rendőrség oldalán is megjelent a felhívás a férfi eltűnésével kapcsolatban, amit IDE kattintva érsz el.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: MEGLETT AZ ELTŰNT SZEMÉLY

Olvasóink jelezték, hogy szerencsére meglett az eltűnt bácsi, a rendőrség is visszavonta a keresési felhívást. Ennek fényében és a személyiségi jogok miatt cikkünkből eltávolítottuk a fotót, illetve a nevet!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb