Szegedi ArcokVideo365

Kíváncsi vagy, ki szállítja Szegeden Pindroch Csabát? A 40 éves Tempo Taxinál TE is utazhatsz vele!

40 év alatt rengeteg dolog történhet egy ember életében, hát még egy taxi társaság életében! Ezekből a sztorikból szemezgetett kollégánk a Tempo Taxi meghatározó alakjával, Fazekas Tamással, akinek élete a taxizás. A sztorizgatás után még egy utast is megleptek némi születésnapi finomsággal és egy ajándékkal. Kattints a részletekért, hogy megtudd, mit árult el Pindroch Csaba a taxisának!

Gyerekkorunkban a tanárok mindig azt mondták a suliban, hogy sosem fogunk azért pénzt kapni, hogy csak nézünk ki az ablakon. Azóta titkon irigyeljük a taxisok életét, hiszen ők az „irodájukból” egész nap csak az ablakon néznek ki. Ok, ez persze csak vicc, hiszen a vezetés ennél sokkal komolyabb, koncentrációt és rutint igényel. Fazekas Tamásnál szerencsére egyik sem hiánycikk, ő ugyanis már 17 éve rója a Napfény városának utcáit.

TE MIT CSINÁLNÁL, HA A KEDVENC BANDÁD EGYIK TAGJA BEÜLNE MELLÉD?

Tamással pontosan ezt történt meg. Varga Livius, a Quimby zenekar ütőhangszereken játszó zenésze hoppant be az anyósülésre. Fuvarozás közben a taxis közelebbről is megismerkedhetett rajongott bandájának zenészével, akiről kiderült, hogy egy abszolút közvetlen és barátságos figura. Nem is sokan mondhatják el magukról, hogy a kedvenc zenészüket szállították, de ilyen ez a taxis élet.

Sztárokkal való találkozásban nem is csupán egy története van Tamásnak. Pindroch Csabával például arról diskuráltak el a taxiban, hogyan kell elkészíteni a tökéletes Székely Gulyáslevest. Ugyan a nagyközönségnek Tamás azt már nem árulta el, hogy a színésztől milyen konyhai titkokat tanult el, de talán ennyi privát szférát illik is meghagyni egy-egy hírességnek. Esetleg ha ti is beültük Tamás taxijába, megkérdezhetitek ő hogyan fűszerezi a kedvenc levesét.

AJÁNDÉKOK UTASOKTÓL ÉS UTASOKNAK

A taxisoknak pénzzel szokás fizetni, de 17 év alatt előfordulhat pár olyan eset, amikor a borravalót már természetben kapják meg. Na, most aki bármi másra gondolt, mint egy nagymama lekvárjára, annak csúnyán piszkos ám a fantáziája. Tamás egyik legmeghatóbb borravalós története az, amikor egy atomcukker nagymama a nehéz csomag cipelését házi készítésű baracklekvárral hálálta meg. Szerintünk mondanunk sem kell, hogy ennél édesebb történetet még nem hallottunk és ezt átvitt és szó szerinti értelemben is gondoljuk.

Miután a Tempo Taxi most lett 40 éves, nem csak a sofőr mesélhet majd arról, milyen ajándékkal térhet haza. Dávid kollégánk kvízkérdését sikeresen megválaszolva Tamás utasa egy pizzával lett gazdagabb, valamint a taxi társaság még 4000 Ft-is felöltött a taxi kártyájára az utasnak. Ezt az ajándékot minden olyan szerencsés megkaphatja, aki az aznapi 40. utasa a taxinak.

TOVÁBBI SZÍVMELENGŐ SZTORIK

A Tempo Taxinál csupa jó arc dolgozik, de nem kell ám nekünk feltétlenül hinned, nézd meg magad a többi videónkat és cikkünket a taxisokról, akik beavattak minket életük legemlékezetesebb pillanataiba!

Szöveg: Reichenberger Rajmund

Riporter: Pipicz Dávid

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb