Mindenmás

Sűrű hétvégéje van a szegedi tűzoltóknak: vasárnap egy lakásba való bejutáshoz kérték a segítségüket, de Szőregen is akadt dolguk

Bőven akadt dolguk vasárnap délután a szegedi tűzoltóknak: délután, valamivel 13 óra után szén-monoxid-szivárgás gyanúja miatt riasztották őket Szőregre, a Fácán utcába, de a Gáspár Zoltán utcába is kivonultak, ahol ajtónyitáshoz kérték a katasztrófavédelem munkatársainak segítségét.

Több dolga is akadt a szegedi tűzoltóknak vasárnap délután, nem sokkal 13 óra után a Gáspár Zoltán utcába riasztották őket, de a mentők és a rendőrök is kivonultak a helyszínre, ahol információink szerint egy idős ember lehetett rosszul, aki nem tudott ajtót nyitni, ezért kérték a katasztrófavédelem munkatársainak segítségét, a lakásba való bejutáshoz. Nem sokkal később Szőregen is akadt dolguk, a Fácán utcában, ahová szén-monoxid szivárgás gyanúja miatt kellett kivonulniuk, ahol megkezdték a szükséges méréseket.

TEGNAP IS AKADT DOLGUK, ÚTTESTRE DŐLT FÁHOZ ÉS TŰZESETHEZ IS RIASZTOTTÁK ŐKET

A szombat sem volt egyszerű a vármegyei tűzoltók számára, délután az 5-ös főútra dőlt egy fa, Szatymaz közelében, de Öttömösön is akadt dolguk, ahol egy ház égett. Történt két baleset is szombaton, az egyik Zákányszék közelében, a másik Maroslelén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb