BlogSzegedi Arcok

Fantasztikusak vagytok, Szeged365 Family! 220.000 szavazattal zárult a Legszegedibb Szegediek, hamarosan érkezünk a végeredménnyel!

Fantasztikus, zseniális, imádni való közönség vagytok, Szeged365 Family! Ebben a percben (23:59) véget ért a 2023-as Boutique Optique + Prágai Látszerészet bemutatja: Legszegedibb Szegediek, amely ismét az év legnagyobbat pörgő szegedi közönségszavazása lett! Közel 220.000 voks érkezett be a szegedi orvosokra, színészekre, zenészekre és a többi kategóriába (általatok, Szeged365 olvasók által) benevezett szegediekre, amiért rettenetesen hálásak vagyunk!

Nem szeretnénk spoilerezni, de ha bárki szeretné, már most meg tudja nézni a kategóriánkénti végeredményeket, IDE kattintva. A szavazás végig nyilvános volt, így aztán az eredmény örökre itt fog maradni az oldalunkon, akárcsak a tavalyi – az utóbbit ITT lehet megnézni kereken egy éve.

Óriási gratuláció a nyerteseknek, rendkívül büszkék vagyunk Rátok! Hatalmas ölelés a Szeged365 virtuális közösségének, ez nélkületek nem jöhetett volna létre!

Az ünnepélyes díjátadót december 9-én, szombaton tartjuk a Hungi Vigadóban, a győzteseket a hétfői nap folyamán értesítjük ki telefonon és e-mailben egyaránt.

A menetrend, innentől kezdve:

  • Hivatalos bejelentés: 2023.12.07., csütörtökön 20:00-kor
  • Díjátadó Show és közönségnyilvános after: 2023.12.09., szombaton 20:00-tól
  • Szeged365 videós interjúk a győztesekkel: 2023.12.11-24. között folyamatosan, az összes felületünkön!

Külön köszönet azoknak a remek szegedi cégeknek, akik támogatásukkal 2023-ban is lehetővé tették, hogy 100%-ban független, politikamentes lehessen a közönségszavazásunk:

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, BioHair Napfény, TISZABUSZ Plusz, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Szabó Klímatechnika, Concept Bistro.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb