Sport

Lesérült Prosser Dániel, a Szeged-Csanád GA játékosa, de még így is meglett a vasárnapi meccsen a feladata: mez helyett Mikulás jelmezt öltött magára

Prosser Dániel, a Szeged-Csanád GA játékosa sérülés miatt nem volt bevethető a Pécs elleni találkozón, azonban így is jelentősen hozzájárult a mérkőzés hangulatához. A korábbi magyar bajnok labdarúgó ugyanis Mikulás jelmezbe bújva, szaloncukorral és autogramkártyákkal kedveskedett a szurkolóknak, a szünetben pedig kisorsolta, melyik bérletes drukker végezheti el a Kazincbarcika elleni mérkőzés második félidei kezdőrúgását – írta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a közösségi oldalán.

„Örülök, hogy mosolyt csalhattam a szurkolók arcára. Jó érzés volt kapcsolatba lépni velük a pályán kívül is és látni, ahogy a csapat mellett állnak. A csapattársaknak is tetszett a jelmez, a meccs után karácsonyi zenével fogadtak az öltözőben. Jó volt a hangulat, főleg így, hogy nyertünk” – osztotta meg élményeit Prosser Dániel.

A Szeged-Csanád GA egyébként a hétvégén a mérkőzést végig kontrollálva, Gajdos Zsolt tizenegyesből szerzett góljával 1-0-ra nyert a Pécsi MFC ellen a Szent Gellért Fórumban, a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb