Szegedi Arcok

A nap legjófejebb sofőrjei: ma reggel Mikulások szállították a szegedieket, igaz nem szánon, hanem buszon

“Ma a Mikulás vitt a “szánján”, busszal munkába! Köszönöm a sofőrnek, szebbé tette a napomat! Boldog Mikulást!” – írta egy Krisztina nevű tag a Szegeden láttalak nevű csoportba egy fotót is mellékelve arról, hogy tényleg egy Mikulás vitte ma a városon belül busszal, a sofőr ugyanis piros pulcsiban, és Mikulás sapiban szállította ma a szegedieket a 20-as vonalán.

Nem ő volt az egyetlen sofőr, aki így akart mosolyt csalni az arcokra! Edina és Ádám olvasónk is küldött egy-egy képet kora reggel szerkesztőségünknek, amelyen egy másik sofőr látható, amint Mikulás szerelésben csal mosolyt az arcokra, igaz, itt a saját szakállt helyettesíteni kellett, de akkor is irtó ötletes!

Imádjuk, hogy Szegeden ilyen jó dolgok történnek, és irtó jó kis kezdeményezésnek tartjuk ezt, hiszen tuti minden gyerek (és felnőtt) örült a Mikulás-sofőröknek!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb