Szegedi ArcokVideo365

Matracot, a fa alá? A legjobb döntés: 10-20% kedvezménnyel és 0 Ft-os szállítással pörgeti fel a karácsonyt a szegedi Álommanó!

“A pihentető alvás felbecsülhetetlen kincs” – jelentette ki a szegedi családi vállalkozásként elindított ágy és matrac szaküzlet, az Álommanó ügyvezetője a legutóbbi interjúnk alkalmával. Molnár Sándor és csapata hadat üzent a rénszarvas mintás pulcsiknak, a karácsonyi bögréknek és a mikulásos zokniknak, s helyettük időtálló, értékes ajándékot javasol a szegedieknek, olyat, amely hosszú éveken át fogja szolgálni a szeretteink, családtagjaink pihenését. Ehhez kiváló választás a Bécsi körút 26. szám alatt működő üzlet, amely december 20-ig díjmentes kiszállítást hirdetett a vákumcsomagolt matracaira, de ha ez nem lenne elég a döntéshez, fokozták a tétet:

a legtöbb termékükre 10-20% kedvezményt adnak.

A kedvezmény úgy üt a leginkább, ha hozzátesszük: a nyár közepén megnyitott szegedi ágy és matrac szaküzlet alapból 2022-es árakon dolgozik, így aztán a 10-20% kedvezmény náluk olyan, mint másutt a 20-30, vagy inkább 30-40, de ez persze szubjektív dolog. A lényeg, hogy a mai rohanó világunkban felbecsülhetetlen kincs a tökéletes pihenés, ehhez pedig mindent megtalálsz a Bécsi körút 26-ban:

  • kiváló minőségű, hazai Best Dream matracok,
  • borovi fenyő ágyak az Etsbergertől és a Horváth Bútortól,
  • paplanok, párnák, matracvédők, topperek, párnák, kiegészítők,

Az Álommanóban persze arra is van lehetőség, hogy kipróbáld őket, mint Molnár Sándor ügyvezető magyarázta, nagyon fontos, hogy a számunkra tökéletesen megfelelő matracot használjunk, ami nem túl puha, nem túl kemény, ha pedig oldalra vagy hanyatt fekszünk, akkor is kényelmes.

A karácsonyi ajándék-választáshoz az alapítótól kaptunk profi tippeket, az alábbi videóban:

Akár saját magad, akár valamelyik szeretted lepnéd meg karácsony alkalmából, ne habozz, keresd az Álommanó Ágy – és Matracboltot:

  • Szegeden, a Bécsi körút 26. szám alatt,
  • a következő nyitvatartási időben, h-p: 10:00-18:00, szo: 09:00-13:00,
  • vagy vedd fel a kapcsolatot a (70) 337 9963 számon Sándorral, aki szakértelmével és sokéves tapasztalatával mindenben a segítségedre lesz!

FONTOS: az akció csakis december 20-ig tart, siess!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb