Mindenmás

Balesetes szombat: lesodródott az útról, majd fának ütközött egy autó az 5-ös főúton

A reggeli dupla balesetet követően délután történt még egy Csongrád-Csanádban: délután 15 óra körül egy személyautó lesodródott az úttestről az 5-ös főút Röszke és Szeged közötti szakaszán, majd egy fának csapódott.

Baleset történt az 5-ös főút Röszke és Szeged közötti szakaszán, a 178-as kilométerszelvény közelében egy személyautó letért az úttestről, majd fának csapódott járművével. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs érvényben – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától. A szegedi hivatásos tűzoltók jelenleg áramtalanítják a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

DUPLA BALESETTEL INDULT A HÉTVÉGE

Dupla balesettel indult a szombat reggel, a csúszós úton kétszer (sőt, háromszor) is megtörtént a baj. Két gépkocsi ütközött a Mórahalom és Ásotthalom közötti út 5-ös kilométerszelvényénél, a 47-es főút elkerülő szakaszán pedig az árokban állt meg egy személyautó. A reggeli balesetekről ebben a cikkben számoltunk be:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb