Szegedi ArcokVideo365

A rénszarvasos pulcsi már a múlté, 25%-os kedvezménnyel szerezheted be a fa alá a legtutibb kiegészítőket a Boutique Optique by Prágainál

Egyre közeledünk a karácsonyhoz, s, mint ilyenkor mindig, lázasan törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket. Sokatoknál már biztos alakul, hogy mi kerüljön a fa alá szenteste, de ha te is azok közé tartozol, akik még tanácstalanok e téren, s a rénszarvasos pulcsinál, vagy a télapós zokninál különlegesebb és szívhez szólóbb ajándékot szeretnél, akkor tudunk egy tuti tippet. A Bartók téri Prágai Látszerészet és Boutique Optique by Prágai üzletekben az Adventi készülődés időszakában minden héten újabb és újabb akciókkal várnak. Akár hölgyet, akár urat szeretnél megajándékozni, egy biztos, itt nem lőhetsz mellé.

25%-OS KEDVEZMÉNY KARÁCSONYIG MINDEN HÉTEN MÁS ÉS MÁS KIEGÉSZÍTŐKRE

Mint Prágai András Milivoj, optometrista látszerész mester elmondta, a Prágai Adventi Naptár keretében karácsonyig minden héten más és más kedvezményes termékekkel kedveskednek vásárlóiknak a Bartók tér 5 szám alatti Boutique Optique by Prágai üzletükben. Elsőként a héten a sálakat és kendőket vihettétek haza kedvezményes áron, de hétfőtől újabb izgalmas kiegészítők közül választhatsz az egyszerűbbtől, az egészen exkluzívig a fa alá:

  • december 11. és 16. között a táskákat és pénztárcákat,
  • december 18. és 22. között pedig az öveket és divatékszereket

szerezheted be 25%-os kedvezménnyel.

A KÖVETKEZŐ HETEKBEN KEDVEZMÉNNYEL CSAPHATSZ LE A SZEMÜVEGKERETEKRE ÉS LENCSÉKRE IS

A Bartók tér 11 szám alatti Prágai Látszerészetben is hasonlóan karácsonyig minden héten kinyílik az Adventi Naptár újabb ajtaja. Itt is számos kedvezményes ajándékötlet vár rád, amivel mosolyt csalhatsz szenteste szeretted arcára.

  • december 11. és 16. között a szemüvegkeretekre,
  • december 18. és 22. között pedig a szemüveglencsékre

csaphatsz le 25%-os kedvezménnyel.

AJÁNDÉKKÁRTYÁT IS VÁLASZTHATSZ, HOGY SZERETTED DÖNTHESSE EL, MI LEGYEN A MEGLEPETÉS

De ez még nem minden, mint Prágai Andrástól megtudtuk, akár ajándékkártyával is meglepheted szerettedet, ami remek választás, ha bizonytalan vagy a megajándékozandó személy ízlésében, így aztán tényleg nem lőhetsz mellé!

Videónkban bepillanthatsz a Boutique Optique by Prágai színes kínálatába, s ha eleged van a sablonos ajándékötletekből, csapj le az extravagáns, kedvezményes darabok egyikére!

Boutique Optique by Prágai

Prágai Látszerészet

  • Szeged, Bartók tér 11.
  • (30) 622 7861
  • pragai.hu

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb